Heeft u vragen? Bel 070 - 389 38 90

Meubel montage

Uw spullen simpel en veilig opbergen

Meubel montage

Meubels laten monteren is bij ons geen probleem. Wij leveren personeel dat weet hoe de klus geklaard moet worden. Doordat wij dynamisch en flexibel zijn, zorgen wij altijd dat de belangen van de opdrachtgever voorop staan.

U kunt heel makkelijk onze vakmannen van Flex Interior Services inzetten. Ons personeel is ook in te zetten voor het vervoer van meubilair, om het vervolgens op de gewenste plaats in elkaar te zetten.

Ons personeel is niet alleen goed opgeleid, maar ook zeer betrokken bij de klussen die zij moeten uitvoeren en weten wat hard werken is. Dat is ook waar wij bekend om staan: harde werkers, duidelijke communicatie en een stevige kern. Onze passie ligt in het afleveren van vakwerk door efficiënt en accuraat te werk te gaan!

Professioneel meubelmontage voor bedrijven

  • Flexibel & Betrouwbaar
  • Ervaren vakmannen
  • 24/7 Beschikbaar
  • Complete ontzorging
  • Transport & montage combinatie mogelijk
Offerte aanvragen

Waarom Flex Interior Services?

Alle monteurs hebben de beschikking over het juiste gereedschappen alle mogelijke beschermingsmiddelen voor elk project. Al het materieel voldoet aan alle wettelijke vereisten en jaarlijks vindt er een uitgebreide controle van alle machines en materieel plaats. Onze monteurs zijn in bezit van het V.C.A. Certificaat. Innovatief door te blijven investeren in nieuwe technieken en nieuwe materialen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Het doel van ons ARBO-beleid is het bevorderen van veilige en gezonde arbeidsomstandigheden, gericht op het voorkomen van arbeid gerelateerde gezondheidsschade. Onze montagemedewerkers beschikken over een VCA-certificaat of VCA-vol-certificaat.

Onze waarden

Flex Interior Services is een modern enthousiast bedrijf met respect voor mens en milieu. Onze focus ligt op de toekomst en bij ons staat “afspraak is afspraak” hoog aangeschreven. Wij gaan en staan voor langdurige relaties met onze opdrachtgevers, leveranciers, personeel en onze collega bedrijven.