Heeft u vragen? Bel 070 - 389 38 90

Plafonds

Uw begin naar een nieuwe werkplek

Systeemplafonds op maat

Een systeemplafond is een soort plafond dat is opgebouwd uit plafondplaten en plafondprofielen waardoor er een tweede plafond tot stand komt. Dit plafond is mooier om naar te kijken dan een slecht afgewerkte vloer, maar ook kan de tussenruimte tussen vloer en plafond dienen om leidingen aan te leggen zoals elektriciteit, internet of ventilatie.

Flex Interior Services is de ideale partner wanneer het aankomt op plafonds installeren. Wij zorgen ervoor dat het door uw klant gewilde plafond tot stand komt. Denkt u bijvoorbeeld aan technisch tekenen, transport en montage. Zo zorgen wij ervoor dat u een volledig ontzorgpakket krijgt en de klant kwalitatief hoogwaardig plafond.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u gerust zijn dat u een mooi afgewerkt plafond krijgt. Door onze keuzes van plafond kunnen wij zorgen voor een verbetering wanneer het aankomt op akoestiek of veiligheid. Een ander voordeel is dat wij de ins en outs kennen van systeemplafonds en zetten wij vakmannen in zodat het eindresultaat altijd aan de wens van de klant voldoet.

De voordelen van Flex Interior Services

  • Flexibel & Betrouwbaar
  • Ervaren vakmannen
  • Complete ontzorging
  • 100% van onze klanten is tevreden
  • Flexibiliteit van begin tot eind
Offerte aanvragen